Visezi ca partenerul iti este infidel? Iata de ce!

0
67

Nu de putine ori visam ca partenerul este infidel, ca ne insala si ca ne minte fara nicio remuscare. Cu siguranta si tu ai avut un astfel de vis. Insa asta nu inseamna neaparat ca visul va deveni realitate si ca il vei gasi pe iubitul tau in bratele altei femei foarte curand.

Faptul ca tu il visezi ca iti este infidel poate sugera o problema din cadrul cuplului, de care iti este frica sa vorbesti (deoarece nu vorbim niciodata deschis despre infidelitate). Vezi care este problema, de ce iti este frica si cum poti face astfel incat sa scapi de aceste temeri. Cel mai simplu ar fi sa vorbesti cu iubitul tau si sa ii spui toate acestea.

Un alt motiv pentru care ai putea visa ca el te insala ar putea avea legatura cu trecutul tau sau al lui. Ai fost inselata de vreunul dintre fostii tai iubiti? Sau a inselat actualul tau iubit vreo fosta? Daca ai raspuns da la oricare dintre aceste doua intrebari, inseamna pur si simplu ca subconstientul incearca sa te “prevesteasca” si sa-ti spuna ca povestea se poate repeta. Insa nici in acest caz nu inseamna cu siguranta ca iubitul se vede cu alta femeie.

Un alt motiv pentru care tu ai putea avea aceste vise este o prezenta noua (sau veche), feminina, in viata lui. La serviciu a cunoscut o noua colega? Sau in cercul de prieteni a aparut o noua prezenta feminina, pe care tu nu o cunosti prea bine si de care se simt atrasi mai toti barbatii? Sau a revenit in viata lui o fosta iubita? Toate aceste lucruri te pot da peste cap si iti poti autosugera ca iubitul tau te poate insela cu oricare dintre acestea.

Insa de cele mai multe ori, visele in care partenerii nu sunt fideli tradeaza o lipsa a increderii in sine (a celui care viseaza). Gandeste-te ca iubitul tau este langa tine pentru ca asa vrea, nu pentru a se intalni pe ascuns cu o alta femeie si pentru a te face sa suferi. Visul tau poate insemna ca pur si simplu treci printr-o perioada mai stresanta.

Un lucru interesant descoperit de cercetatori in urma unui studiu a relevat faptul ca relatiile intime se reduc atunci cand unul dintre parteneri viseaza ca celalalt ii este infidel. Chiar mai mult, din cauza acestor vise, partenerii ajungeau sa aiba si certuri serioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here