Trucuri de incercat in pat pentru cuplurile de lunga durata

0
54

Daca esti de ceva timp impreuna cu partenerul tau, si simti ca viata voastra intima nu mai este la fel de satisfacatoare, atunci ar trebui sa incercati mici trucuri dar cu mare efect. Iata cateva idei utile pentru cuplurile care vor sa isi imbunatateasca viata sexuala.

Încercați poziții noi

Kama Sutra detaliază 64 de poziții sexuale. Majoritatea cuplurilor incearca aceste pozitii sexuale. Pentru a le descoperi pe cele care frunctioneaza cel mai bine pentru voi, incercati cat mai multe dintre acestea. In continuare iti vom recomanda unele pozitii sexuale in care atat barbatii cat si femeile vor simti placere intensa. Mai mult decat atat, iti sugeram sa te uiti impreuna cu partenerul tau si la filme xxx anal pentru a invata cum se practica sexul anal. Acest tip de sex provoaca senzatii intense, si in plus ajuta la obtinerea orgasmelor multiple daca simultan este stimulata si zona vaginului.

Cowgirl invers

Toata lumea stie clasica pozitie cowgirl, dar cowgirl invers este o pozitie care permite o penetrare mai adanca. Practic este aceeasi pozitie, doar ca femeia va trebui sa stea invers, cu spatele la partener. Cu aceasta pozitie, amândoi ați putea descoperi senzații pe care nici nu ati stiut vreodata ca exista. Mai mult decat atat, in aceasta pozitie, barbatul ii poate stimula intens clitorisul partenerei. Amintiți-vă, sexul ar trebui să fie distractiv! Indiferent daca va iese o anumita pozitie sau nu, trebuie sa luati experienta ca atare si sa invatati ceva din ea.

Păstrați luminile aprinse

Barbatilor le place sa isi vada iubita goala in absolut toate pozitiile. Femeile nu ar trebui sa se ingrijoreze de acele cateva kilograme in plus sau de celulita de pe fund pentru ca domnii nici nu observa aceste mici detalii. Pentru a experimenta senzatii incredibile in ceea ce priveste sexul, este recomandat sa faceti sex cu lumina aprinsa si sa incercati tot felul de tehnici sexuale. În urma unor studii, s-a constatat că bărbații care au fost expuși la lumină puternică pentru o perioadă de timp pe parcursul zilei experimentează mai multă dorință sexuală și s-a constatat că au niveluri crescute de testosteron. Bărbații tind să fie creaturi vizuale. Prin urmare, doamnele nu ar trebui sa aiba nici un fel de retineri in a ramane goale in dormitor, indiferent daca este lumina sau intuneric.

Încercați Light Bondage

Foarte multe cupluri se bucura de BDSM. BDSM-ul ar putea cuprinde orice, de la tehnici ceva mai usoare până la cătușe și alte tehnici sexuale destul de greu de indeplinit. „ BDSM ” este o abreviere. Aceasta înseamnă „robie și disciplină, dominație și supunere, sadism și masochism”.  De obicei, un partener preferă să fie dominant, celălalt supus (adevărat pentru multe cupluri care nu practică BDSM). Ocazional, cuplurile pot schimba rolurile. Daca esti incepator, nu trece direct la cătușe sau frânghii pentru ca te-ai putea răni cu ușurință. În schimb, încercați să vă legați reciproc cu eșarfe de mătase, folosind poate una ca legătură la ochi. Tine minte s afolosesti esarfa fară noduri, deoarece nodul poate restrânge și întrerupe circulația. 

Comunica intotdeauna cu partenerul despre fanteziile tale sexuale

Dacă aveti fantezii pe care vreti să le încercați în pat cu iubitul sau iubita, nu uitati sa vorbiti cu partenerul despre toate acestea. Partenerul tău poate fi rușinat de fanteziile sale sexuale. Unele fantezii pot fi destul de periculoase sau pot aparea in urma unor trauma din copilarie sau adolescenta. De aceea, daca observati ca aveti o fantezie sexuala oarecum anormala, discutati despre aceasta cu un specialist.