Sfaturi cum sa schimbi parerea unei femei despre tine

0
66

Uneori facem greseli cruciale in relatiile noastre sau formam judecati rapide fara a ne gandi la consecinte. Fie ca incerci sa cauti iertare sau sa schimbi o relatie platonica intr-una romantica, schimbarea parerii unei femei despre tine poate fi dificila. Intelegerea modului in care femeile iau decizii si cine este ea ca persoana te poate ajuta sa-ti schimbi perspectiva. Cu toate acestea, respectul si comunicarea deschisa sunt cheile pentru a te asigura ca amandoi ajungeti la o intelegere.

Daca vrei sa-i schimbi parerea unei femei despre tine, citeste mai jos

Fii constient de modul in care hormonii pot afecta starea de spirit a unei femei

Fii constient de faptul ca nivelurile hormonale ii pot afecta energia si starea de spirit; totusi, nu fi nepoliticos si nu intreba sau presupune ca alegerile unei femei se bazeaza exclusiv pe hormonii ei. Fii intotdeauna respectuos si intreab-o deschis cum a luat decizia. Daca o cunosti suficient de bine, intelege ca nivelurile de progesteron pot avea efecte calmante si, de obicei, cresc la o saptamana dupa ovulatie.

Controleaza-ti indiciile non-verbale

Studiile au aratat ca femeile sunt capabile sa citeasca indicii nonverbali, cum ar fi expresia fetei si tonul vocii, mai bine decat barbatii.  Fii autentic in emotiile pe care incerci sa le transmiti si vei avea sanse mai mari sa-i schimbi parerea. S-ar putea sa nu-ti dai seama, dar limbajul corpului tau poate emite ganduri ascunse sau pe care incerci sa nu le expui.

Nu fi intimidant

Folosirea intimidarii, fizica sau verbala, este gresita si abuziva. Daca vreun gand de aceasta natura se strecoara in mintea ta, indeparteaza-te de situatie si consulta un profesionist! In timp ce ti se permite sa te enervezi, cercetarile au aratat ca femeile vor actiona in caz de amenintare. Doar pentru ca primesti raspunsul pe care il cauti, nu inseamna ca este sincera. Furia si agresivitatea trebuie evitate.

Reduce stresul din viata ei

Studiile au aratat ca femeile sunt mai sensibile la stres si anxietate. Daca este deja stresata in legatura cu un alt aspect din viata ei, este posibil sa nu fie cel mai bun moment pentru a adauga o alta sursa de stres cu apelul tau. Intelege cum raspunde ea la anxietate. Un raspuns negativ poate fi uneori mai bun decat niciun raspuns, deoarece femeile vor sti cel putin ca iti pasa. Femeile sunt sensibile la indiciile interpersonale, astfel incat expresiile goale pot inrautati deja o situatie rea.

Comunica respectuos si deschis ca ai vrea ca prietenia voastra sa devina romantica

Cel mai bun mod de a face-o sa-si schimbe parerea despre tine, este sa fii direct. Nu are sens sa incerci sa o manipulezi. Daca ea va refuza incercarile tale romantice si doreste sa ramananeti prieteni, accepta cu respect. Emotiile tale pot fi intense dupa ce ai fost respins pentru a mentine o prietenie. O prietenie se bazeaza pe sprijin reciproc si respect. Intreaba-te daca ii poti oferi cu adevarat asta dupa ce ai exprimat clar ca o vezi mai mult decat un prieten. Mai poti fi prieten cu ea daca se intalneste cu altcineva sau daca si-a creat cont pe site-ul AbcSex, pentru a intalni pe cineva?

Vorbeste cu prietenii si familia ei

Ajuta-o sa-si schimbe parerea despre tine invatand mai multe despre ea. Abordeaza-i cu respect prietenii si familia si spune-le ca ai dori sa afli mai multe despre ea. Fii deschis si sincer cu intentiile tale si ei vor intelege mai bine cum sa te ajute. Nu te prezenta ca pe cineva care nu esti. Acest lucru va inrautati cu siguranta lucrurile daca va afla ca i-ai manipulat pe cei apropiati ei doar pentru a afla ceva despre ea.