Razboi intre Teo Trandafir si Mihaela Radulescu

0
61

In urma cu cateva zile, Mihaela Radulescu a atacat-o dur pe Teo Trandafir pe blogul sau personal. Mihaela s-a aratat deranjata de persoanele care s-au vandut pentru rating, iar cel mai bun exemplu pe care l-a gasit a fost Teo Trandafir.

„Am tot asteptat sa se intoarca Teo. Mi-am amintit cate furtuni si patimi a starnit, procedand exact invers decat Tuca – s-a manelizat si a dezamagit un public care-i admira inteligenta. A cucerit in schimb un public care nu-i intelegea glumele destepte, dar ii aprecia invitatii agramati. Cu Teo am ras mult, pe Teo am indragit-o neconditionat, dar lupta pentru nenorocitul de rating a pierdut-o. Sau a eliberat-o, cel putin o vreme. Stiu sigur ca n-a fost optiunea ei si stiu, aproape sigur, ca nu s-ar intoarce niciodata acolo unde nu-i era locul, dar mi-as dori aprig de sincer s-o vad din nou pe ecrane, la o emisiune de divertisment„, a scris diva de la Monte Carlo pe blogul sau.

Nici Teo nu s-a lasat mai prejos si a postat si ea o replica pentru Mihaela.

„Nu stiu cum se face, dar, indiferent unde ajungem in viata, trecutul nostru ne urmareste asa, ca o tinicheluta, ca o umbra, ca o aura, ca ce stie fiecare sa-si faca din el. (…)Desi cucoana acum e chiar o doamna de Montparnasse, sa ne-ntelegem. A evoluat, s-a cizelat, s-a aranjat, iar s-a aranjat, iar si iar. Si totusi, undeva, cineva stie de ziare, de piata, de Vatra Luminoasa ascunsa acuma intr-o franceza acceptabila, in dosul unui parfum scump, care da bine pe piele. Eu n-am tras lozul, la nastere. Am inteles rapid ca e bine sa incerci sa compensezi cu ceva care chiar ar putea dura. (…) Nu-s o fata proasta, daca trebuie sa spun asta o s-o fac, dar nici frumoasa nu m-am dat, ca era pacat de prima parte a frazei. Cand n-ai pe nimeni in spate, iti cam trebuie rating, ca sa nu te dea afara. Simplu. Si da, de dragul lui am mers pe becuri aprinse, mi-am pus serpi de gat, am pus tarantule pe fata, am facut pe dracu-n patru„, a scris Teo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here