Este intimidat de mine sau pur si simplu nu il intereseaza? Iata cum sa spui

0
81

Nervozitatea si dezinteresul apar adesea in aceleasi moduri. Un tip care te place, dar se simte prea intimidat pentru a-l arata, si un tip care nu te place deloc, ar putea impartasi multe din aceleasi comportamente. Deosebirea lor poate fi dificila, dar, din fericire, exista destul de multe diferente intre ele de care trebuie sa le uiti. Iata 10 moduri de a spune daca este intimidat de tine sau pur si simplu nu este interesat.

  1. Se simte intimidat daca incearca sa te impresioneze. Un tip sau o fata care nu te place nu va incerca sa te impresioneze. De ce s-ar deranja? Cand cineva isi iese cu adevarat din cale incercand sa te faca sa-l observi sau incercand sa te faca sa-i placi, este destul de clar ca este cel putin putin interesat de tine. Si daca se simte intimidat, iti va pretui parerea si vrea sa crezi ce e mai bun despre el.
  2. Nu este interesat daca nu raspunde niciodata la mesajele tale. Daca un tip te place, va dori in mod natural sa comunice cu tine. Chiar daca este putin intimidat, tot nu va pierde ocazia de a te cunoaste mai bine. Deci, este un semn evident ca nu este atat de interesat de tine daca nu raspunde niciodata la mesajele tale, apelurile, Snapchat-urile sau orice sansa pe care i-o oferi sa comunice cu tine.
  3. Se simte intimidat daca este tacut in preajma ta, dar entuziasmat de mesaje. Linistea nu este neaparat un semn ca un tip nu este interesat de tine. S-ar putea sa fie doar o persoana timida sau timid cand vine vorba de intalniri. De asemenea, este posibil ca el sa se simta intimidat de tine personal si sa nu vrea sa riste sa se prosteasca spunand ceva gresit. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand este mult mai vorbaret in privinta textului sau a retelelor sociale. Astfel, el se poate gandi cu atentie la ceea ce vrea sa-ti spuna.
  4. Nu este interesat daca nu este niciodata disponibil sa-l ajunga din urma. Indiferent cat de intimidat este un tip, tot va dori sa te vada daca te place. S-ar putea sa fie super nervos in timpul intalnirii reale, dar va face sa te vada una dintre prioritatile sale cele mai mari. Nu ai vrea daca ti-ar placea pe cineva? Pe de alta parte, un tip care nu este niciodata disponibil sa ajunga din urma, indiferent de cate ori intrebi, probabil ca nu este atat de interesat. „Ocupat” este adesea doar un cod pentru care nu va intereseaza .
  5. Se simte intimidat daca nu face contact vizual, ci se uita cand tu nu te uiti. Poti spune destul de multe despre cineva dupa limbajul corpului si contactul vizual. Daca un tip nu face niciodata contact vizual cu tine, dar se uita adesea la tine cand crede ca nu te uiti, exista sansa sa te placa. Cel putin, este curios de tine. Poate fi nevoie de o cantitate surprinzatoare de incredere pentru a stabili contactul vizual cu cineva, asa ca este de inteles ca baietii intimidati tind sa nu faca asta.
  6. Nu-l intereseaza daca cocheteaza mereu cu alti oameni. Flirtul intentionat cu altcineva pentru a face gelos un barbat sau o fata este unul dintre cele mai vechi trucuri din carte atunci cand joci din greu. Dar asigura-te ca stii diferenta dintre a juca greu si, in general, sa nu-ti pese. Vei sti ca un tip se incadreaza in aceasta din urma categorie daca cocheteaza mereu cu altii, indiferent daca esti acolo sau nu si, prin contrast, nu-ti acorda atentie.
  7. Se simte intimidat daca pare nervos in preajma ta. Nervozitatea este unul dintre cele mai mari semne de intimidare. Intalnirile sunt deranjante in cel mai bun caz. Potrivit Women Now , daca pare deosebit de nervos in preajma ta, s-ar putea sa se simta super intimidat. Atentie la semnele clasice de nervozitate. Acestea includ agitatia, inrosirea, vorbitul prea mult si aplecarea umerilor in sus de urechi.
  8. Nu este interesat daca nu iti acorda atentie pe retelele de socializare. Disclaimer: acest lucru nu se aplica daca nu este o persoana din retelele sociale in general. Dar daca foloseste retelele de socializare la fel de mult cum o folosesc toti ceilalti si nu o foloseste niciodata pentru a se apropia de tine, ar putea fi un semn ca pur si simplu nu te place. Exista atat de multe sanse de a interactiona cu cineva care esti pe retelele sociale. Puteti comenta, aprecia, urmariti, mesaje directe si multe altele. Daca nu profita de niciunul dintre acestea, dar este activ in retelele sociale, probabil ca exista un motiv pentru asta.
  9. He feels intimidated if he shows he likes you without asking you out. Asking someone out isn’t the only guaranteed sign of romantic interest. It can be very daunting to ask a person out. So if he is showing other signs of liking you, place importance on those instead. Always texting you, remembering small details about you, and subtly staring at you are all signs that he might secretly like you.
  10. He’s not interested if he doesn’t notice when you change your appearance. If you’ve ever liked someone, you’ll know this to be true. When you do have feelings for another person, you notice the small details about them. If you change your appearance and he doesn’t notice or doesn’t remember any of the little details you tell him, it’s a sign he’s not really paying attention. And from that, you can assume that you’re not exactly the apple of his eye.