Cumparati backlink-uri

0
87

20 de site-uri cu DA inalt unde puteti crea backlink-uri gratuite

Pe piata de backlink-uri gratuite?

Motoarele de cautare precum Google inca folosesc backlink-uri ca una dintre valorile principale pentru a calcula clasarea paginii site-ului dvs. Daca doriti sa va clasati mai sus, aveti nevoie de backlink-uri mai bune.

Desi necesita mult timp, puteti crea postari pentru oaspeti pe site-uri web cu autoritate inalta a domeniului (DA). Puteti folosi chiar si metode blackhat, cum ar fi plata pentru backlink-uri DA mari.

Sau, puteti evita procesul obositor si alternativele umbrite. Urmati ghidul de mai jos pentru a crea backlink-uri de calitate, DA ridicate. Fiecare va va lua doar cateva minute.

Cititi mai departe pentru a afla mai multe.

1. Galeta foto

Photobucket este un site gratuit de gazduire a imaginilor. De asemenea, puteti posta videoclipuri scurte. Adaugati imaginea dvs. relevanta si un link in descriere.

 • PA – 65
 • DA – 95

Procesul de inregistrare gratuita este usor. Puteti folosi contul dvs. de Facebook sau adresa de e-mail. Cu el, va ofera 2 GB de stocare gratuita si acces la tot ce este de pe site-ul lor.

2. Art. deviant

DeviantArt este, fara indoiala, cea mai mare comunitate online de lucrari de arta. Site-ul gazduieste o gama larga de lucrari de arta digitala. Puteti sa le impartasiti sau sa-l promovati pe propria lor comunitate enorma.

 • PA – 84
 • DA – 92

Pentru a-ti crea un cont gratuit pe Deviant Art, trebuie doar sa trimiti o imagine sau o infografica a postarii tale. Apoi, adaugati un link inapoi la postarea dvs. in descriere.

3. Image Shack

ImageShack este o platforma de gazduire a imaginilor. Este bazat pe abonament si simplu de utilizat. Incarcati imaginile dvs. cu un clic pe cateva butoane.

 • PA – 79
 • DA – 94

Inregistrarea pentru un cont este gratuita. Trimiteti fotografiile, imaginile sau infograficele si adaugati cateva backlink-uri simple catre site-ul dvs. in descriere. Asta e.

4. Drop Shots

DropShots este inca un alt site de gazduire a imaginilor. Va va ajuta sa va diversificati profilul de link. Ei gazduiesc atat fotografii, cat si videoclipuri, pe care le puteti incarca in mai putin de un minut.

 • PA – 60
 • DA – 70

Toate conturile sunt gratuite. Inscrieti-va in mai putin de cinci minute, apoi postati imaginea. Nu uitati sa va conectati inapoi la site-ul dvs. in descriere si profil.

5. Foto Piersic

PhotoPeach este un site de gazduire cu diapozitive. Cu el, puteti crea fotografii si prezentari de diapozitive. Puteti sa le incorporati pe site-ul dvs. web si sa va impartasiti diapozitivele lumii. De asemenea, faciliteaza partajarea prin e-mail, IM si Facebook.

 • PA – 60
 • DA – 72

Procesul de inscriere este usor si gratuit. Introduceti apoi imaginile legate de nisa. Apoi adaugati niste text justificativ si un link in descrierea dvs.

6. Spalati Web-ul

ScrubTheWeb este un analizor de site-uri web. Trimiteti site-ul dvs. gratuit si primiti un raport despre starea de sanatate a site-ului dvs. Este o afacere de doua pentru unu.

 • PA – 55
 • DA – 72

Este gratuit de utilizat. Trimiteti adresa URL a site-ului dvs. si verificati e-mailul de confirmare al acestuia. Asta e.

7. Directory World

DirectoryWorld ar putea fi cel mai mare director editat de oameni de pe planeta. Alegeti din una dintre sutele de categorii pentru site-ul dvs. Uneori blocheaza trimiterea gratuita, asa ca verificati din cand in cand.

 • PA -57
 • DA – 61

Inregistrarea este usoara. Dupa aceea, creati o descriere a site-ului dvs. si un backlink.

8. Atat de mult

SoMuch este un director online gratuit. Puteti alege dintr-o suta de categorii. Alegeti-l pe cel care descrie cel mai bine site-ul dvs.

 • PA -51
 • DA – 57

Acesta este, de asemenea, gratuit. Din pacate, poate dura o saptamana sau cam asa ceva pentru ca ei sa aprobe linkul tau. Site-ul spune doar cinci zile, dar uneori le ia mai mult.

9. Jayde

Jayde este un motor de cautare business-to-business. Ele furnizeaza nume de companii, servicii, produse si alte informatii.

 • PA – 57
 • DA – 59

Urmati instructiunile pentru a va crea un cont gratuit. Apoi enumerati site-ul dvs. Nu uitati sa includeti linkul dvs. relevant!

10. Flux de autor

AuthorStream este o platforma de gazduire a prezentarilor. Trimiteti animatiile, naratiunile audio si videoclipurile cu diapozitive. Puteti chiar sa transmiteti prezentarea in direct.

 • PA – 67
 • DA – 84

Urmati instructiunile pentru a va crea un cont gratuit. Apoi, editati-va profilul si plasati un backlink catre site-ul dvs. Nu uitati sa adaugati o scurta biografie.

11. Quora

Quora este un site web de intrebari si raspunsuri fondat in 2009. Da, puteti obtine un backlink DA rapid si ridicat. De asemenea, puteti contribui la generarea de trafic organic catre site-ul dvs. raspunzand la intrebarile din partea altor membri.

 • PA – 72
 • DA – 92

Inregistrarea gratuita a contului dureaza mai putin de cinci minute. Postfata, completati-va profilul si includeti un link catre site-ul dvs.

12. Despre Mine

About.me este un site web pe care poti crea o pagina de profil gratuit. Incarca-ti fotografia si biografia si esti gata.

 • PA – 72
 • DA – 92

Inregistrarea dureaza doar cateva minute. De asemenea, puteti trimite trafic web catre pagina dvs. de profil ca un avantaj suplimentar.

13. Issuu

Issuu este o platforma electronica de publicare. Este folosit in principal pentru reviste, ziare si cataloage.

 • PA -82
 • DA – 94

Inscrieti-va pentru un cont gratuit si publicati un document. Asigurati-va ca este continut original. Asigurati-va ca includeti un link catre site-ul dvs. in document.

14. Zoho

Zoho este un software CRM. Suita de software contine optiuni pentru foi de calcul, prezentari, baze de date, luare de note, procesare de text, conferinte web si wiki.

 • PA – 70
 • DA – 89

Inscrie-te pentru un cont gratuit. Apoi trimiteti un document care include un link inapoi catre postarea dvs. Usor.

15. Dropbox

Dropbox este un serviciu de gazduire de fisiere. Pe acesta, va puteti stoca documentele, imaginile si alte fisiere in cloud.

 • PA – 83
 • DA – 94

Creeaza contul tau gratuit. Postfata, plasati un backlink catre site-ul dvs. atat in ​​documentul dvs., cat si in descriere. Asigurati-va ca incarcati continut unic si relevant.

16. Sunt Faceplate

ImFaceplate este un site bazat pe articole. Adaugati un articol de aproximativ trei sute de cuvinte si includeti un backlink catre site-ul dvs. Articolele sunt de obicei indexate in cateva ore.

 • PA – 56
 • DA – 72

Inscrie-te pentru un cont gratuit. Adauga articolul tau relevant. Adaugati un backlink la profilul dvs. Este atat de usor.

17. Bit Bucket

BitBucket este un site pentru proiect de codare. Introduceti un backlink in profilul dvs. si ati terminat.

 • PA -73
 • DA -92

Inregistrarea este gratuita. Nu va faceti griji pentru adaugarea unui proiect de codare. Nu ai nevoie de unul.

18. Listly

List.ly este un site gratuit de publicare a listelor. Creati o lista de articole relevante si publicati-o.

 • PA – 67
 • DA – 76

Inscrieti-va pentru contul dvs. gratuit. Apoi adaugati backlink in lista dvs.

19. Pen IO

Pen.io este un site Web 2.0. Nu va faceti griji; este usor de configurat. Pentru a incepe, adaugati o imagine si ceva text. Includeti un infografic cu un link inapoi catre site-ul dvs.

 • PA – 92
 • DA – 94

Inregistrarea dureaza cateva minute. Crearea postarii dureaza mai putin de o jumatate de ora.

20. Cautator mai ieftin

CheaperSeeker este un site de gazduire cu cupoane. Nu va faceti griji; nu trebuie sa adaugati niciun cupoane. Creati o descriere care sa explice presupusul dvs. cupon, care include un backlink.

 • PA – 49
 • DA – 49

Inregistrarea este usoara si gratuita.

Unde sa cautati backlink-uri gratuite

Crearea de backlink-uri gratuite poate fi simpla. Utilizati un instrument web precum MozBar pentru a calcula autoritatea de domeniu a oricarui site. Apoi mergeti la site-uri cu DA-uri ridicate care includ profilul dvs.

Introduceti un backlink si ati terminat. Usor ca asta.

Daca ati gasit acest articol util, luati cinci minute pentru a rasfoi celelalte articole ale noastre despre toate lucrurile legate de backlink.

Ghidul definitiv pentru crearea de legaturi pentru site-urile de comert electronic

Exista mai mult de 1 milion de site-uri online astazi.

Sunt multe site-uri care incearca sa vizeze publicul selectat. A invata cum sa obtii backlink-uri este o modalitate de a-ti aduce magazinul online in fata a sute de potentiali clienti. Dar obtinerea acelor link-uri poate fi dificila.

Daca inca navigati cum sa obtineti backlink, nu cautati mai departe. Continuati sa cititi pentru ghidul despre cum sa creati linkuri pentru afacerea dvs.:

Incepeti mai intai un blog!

Daca creati un blog pentru site-ul dvs., veti putea crea continut care va face ca alte site-uri sa doreasca sa faca linkuri. Acest blog ar trebui sa se conecteze direct la site-ul dvs. de comert electronic.

Asigurati-va ca postarile de pe blog si site-ul dvs. sunt optimizate pentru motoarele de cautare. Pentru ca companiile care cauta continut spre care sa se leaga sa te poata gasi.

Daca nu aveti timp sa va creati propriul blog si luati in considerare cumpararea unui blog care este deja stabilit. In acest fel, va trebui doar sa incepeti sa va promovati in cadrul acestuia.

Contactati producatorii

Cand incerci sa inveti cum sa obtii backlink, uneori, raspunsurile sunt chiar in fata ta. Cu alte cuvinte, contactati producatorii dvs. Daca producatorii dvs. au un site web, uitati-va pentru a vedea daca afacerea dvs. este prezentata pe acesta.

Daca nu, incercati sa-i contactati si intrebati-i cum puteti fi prezentat pe el. Aceasta poate fi sub forma unui reflector pe site sau chiar intr-un articol despre tine.

Daca producatorul este deschis sa aiba un articol despre tine pe site-ul sau, ofera-l sa-l scrie! In acest fel, puteti avea control asupra la ce vor merge link-urile.

Scrieti articole invitate

O alta modalitate de a obtine backlink-uri este sa oferiti sa scrieti articole pentru alte bloguri. Cautati bloguri care se claseaza in fruntea motorului de cautare si creati continut relevant pentru magazinul dvs.

Adresati-va acestor bloguri si intrebati daca puteti scrie o postare pentru ele cu unul dintre linkurile dvs. integrate in postare. Dupa un timp de contact la mai multe bloguri, creati o lista de contacte pentru bloguri. In acest fel, puteti prezenta in mod regulat bloguri.

Mentiuni monitor

Creeaza retele sociale pentru blogul tau si foloseste un instrument pentru a monitoriza cand oamenii vorbesc despre afacerea ta. Asigurati-va ca conturile dvs. sociale sunt optimizate pentru motoarele de cautare pentru a va ajuta sa va aduceti marca pe prima pagina a rezultatelor cautarii.

Acest lucru va va ajuta sa gasiti persoane si site-uri web care au deja un interes pentru site-ul sau produsul dvs. Ceea ce va va face mai usor sa contactati ei in ceea ce priveste conectarea catre pagina dvs.

Un instrument excelent pentru monitorizarea a ceea ce spun oamenii online este Google Alerts. Puteti introduce numele companiei dvs. sau descrierile generale ale produselor si va va alerta cand se creeaza continut nou mentionandu-l.

Gasiti bloggeri si cereti recenzii

Cautati alti bloggeri care scriu continut legat de produsele dvs. Cereti-le sa va revizuiasca produsele. Trimiteti-le prin produse gratuite in schimbul ca ei sa publice continut pe site-urile lor web.

Asigurati-va ca bloggerii pe care ii contactati sa serveasca si aceleasi audiente la care incercati sa ajungeti. Acest lucru va asigura ca backlink-urile isi fac treaba in cresterea traficului.

Mentionati alte site-uri web

Cand incepeti sa publicati continut pe blogul dvs., mentionati alte site-uri web pe paginile dvs. Nu orice site, totusi. Mentionati site-uri web care au legatura cu produsele sau afacerea dvs.

Dupa un timp, aceste site-uri web vor incepe sa observe ca le trimiti trafic. Acest lucru va va deschide oportunitatea de a putea interactiona mai mult cu aceste site-uri web. Fie ca este vorba de postari pentru invitati sau de colaborari.

Trimiteti propuneri editorilor

O alta modalitate excelenta de a obtine link-uri este sa trimiti propuneri catre editorii de stiri. A fi prezentat pe un site media este o modalitate buna de a obtine backlink-uri bune. Pentru ca site-urile media sunt adesea vazute ca surse credibile. Acest lucru ar arata ca si cum ati introduce un e-mail catre o sursa de stiri.

Construiti relatii cu jurnalistii

Aflati cine sunt jurnalistii in domeniul afacerii dvs. de comert electronic. Cunoaste-i si incepe sa construiesti relatii.

In acest fel, atunci cand apare o poveste similara, le puteti oferi o perspectiva interioara sau un comentariu expert. Aceasta este, de asemenea, o modalitate buna de a obtine backlink-uri pentru site-ul dvs.

Gasiti influenti

Cautati prin diferitele conturi de social media pentru a gasi oameni care sunt influenti in domeniul dvs. Acesti oameni sunt lideri de opinie atunci cand vine vorba de industria ta si vor determina de ce sunt interesati multi dintre adeptii lor.

Contactati acesti influenti pentru a vedea daca ar fi interesati sa revizuiasca si cateva produse. Acest lucru va va ajuta sa va afisati numele, precum si sa creati backlink-uri pentru site-ul dvs.

Luati in considerare crearea unui ambasador de brand si pentru compania dvs. Aceasta inseamna sa alegeti cativa influenti selectati pentru a va ajuta sa comunicati despre ce este vorba despre site-ul dvs. de comert electronic.

Creati continut grafic

Incepeti sa creati continut grafic pentru subiectul dvs., astfel incat companiile sa fie mai usor de conectat. O forma populara de continut care este buna pentru backlink-uri este infografica. Grafice ca acestea comunica un subiect complex sau arata cititorilor cum sa faca ceva.

Acestea sunt utile, ceea ce inseamna ca site-urile web vor fi deschise pentru a le trimite inapoi pentru clarificarea unui subiect.

Creati parteneriate

Daca exista alte site-uri de comert electronic care au legatura cu produsele dvs., dar nu sunt in competitie, incepeti parteneriate cu acestea. Aceste parteneriate ar putea insemna orice, de la scrierea de postari pentru invitati unul pentru celalalt pana la prezentarea produselor fiecaruia pe site-urile dvs. web.

Crearea unei astfel de retele poate fi utila si in schimbul de informatii despre influentatorii relevanti. Si veti putea sa va conectati la acest site web despre care stiti ca va va trimite inapoi.

Filmati niste videoclipuri

Videoclipurile sunt, de asemenea, o modalitate de a primi mai multe backlink-uri! Acest lucru se datoreaza faptului ca, la fel ca infograficele, sunt o modalitate excelenta de a explica in continuare subiecte complexe.

In zilele noastre, majoritatea oamenilor le place sa vizioneze videoclipuri mai mult decat sa citeasca paragrafe lungi. Este posibil ca mai multi oameni sa va vizioneze videoclipul decat sa citeasca o postare pe blog. De asemenea, va fi mai usor sa distribuiti pe retelele sociale.

Mai multe sfaturi despre cum sa obtineti backlink

A invata cum sa obtineti backlink-uri pentru site-ul dvs. este un proces lung. Unul care are multe cai diferite pentru a va atinge obiectivul de trafic pe site. Un lucru care ajuta este consecventa, asa ca nu renunta!

Pentru mai multe sfaturi despre backlink-uri si despre cum sa folositi un e-mail pentru a le obtine, consultati aceasta postare de blog.

SEO Magic: Puteti construi backlink-uri folosind pagini sparte

Daca ati facut vreo cercetare privind optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) pentru site-ul dvs., stiti deja cat de important este sa construiti backlink-uri. Probabil ca ati vazut chiar si sfaturi online care va avertizeaza sa evitati linkurile catre pagini rupte.

Dar stiati ca exista o strategie neexploatata pe scara larga pe care o puteti folosi pentru a crea backlink-uri de calitate, care va vor ajuta sa va pozitionati SEO folosind 404 pagini sparte?

Suna nebunesc, nu? Odata ce clientul dvs. face clic pe link si da peste o pagina 404, nu este obligat sa-l faca pe client sa se indeparteze de site-ul sau de afacerea dvs.?

Nu daca folosesti paginile sparte ca o oportunitate de a crea valoare pentru propria ta afacere, aratandu-l concurentilor si facandu-i sa creeze un link catre site-ul tau.

Asta e corect. Folosind cele 404 pagini ale concurentilor tai, poti accelera procesul de creare a link-urilor, poti genera mai mult trafic pentru site-ul tau web si poti oferi valoare clientilor tai.

Daca sunteti interesat sa va faceti link-ul mai eficient si mai puternic, atunci continuati sa cititi pentru a afla cum!

Cum sa construiti backlink-uri cu 404 de pagini

Exista multe agentii si experti SEO care folosesc strategia de construire a link-urilor sparte pentru a crea backlink-uri unidirectionale de calitate.

Se rezuma la o strategie neconventionala de a face site-ul concurentei sa va trimita inapoi, care ar putea plati chiar mai mult decat backlink-urile traditionale.

1. Faceti o lista cu cinci dintre concurentii dvs. de top

In primul rand, faceti o lista scurta de concurenti din nisa dvs. din industrie. Aceasta implica cautarea pe Google pentru alte companii din industria dvs. sau cautarea cuvintelor cheie pe care le vizati si gasirea site-urilor web care se afla deasupra dvs. in Pagina de rezultate ale motorului de cautare (SERP).

Listati concurentii intr-o foaie de calcul cu pozitia lor SERP si data la care le-ati gasit site-ul.

2. Gasiti cele 404 pagini ale concurentilor dvs

Apoi, puteti verifica manual toate link-urile, dar acest lucru necesita extrem de mult timp, iar unul dintre obiectivele principale ale acestei strategii este sa va economiseasca timp.

In schimb, puteti folosi unul dintre numeroasele instrumente gratuite online pentru a cauta automat link-uri intrerupte pe site-urile pe care le vizitati.

Google Chrome are o extensie numita „Verificati linkurile mele” care va rula toate linkurile de pe un site web si va va afisa toate linkurile intrerupte evidentiate cu rosu. Daca sunteti in cautarea unor optiuni mai avansate, puteti incerca instrumentul gratuit Screaming Frog SEO Spider.

Dar daca vrei cu adevarat sa accelerezi si sa automatizezi procesul, exista o multime de servicii care doresc sa creeze backlink-uri de calitate pentru site-ul tau pentru o mica taxa. De asemenea, se vor ocupa de cercetarea concurentilor tai si de a-i contacta daca este necesar.

Daca doriti doar sa faceti o cautare rapida pentru dvs., incercati sa verificati paginile de „linkuri” sau „resurse” ale concurentilor, deoarece acestea sunt cele mai comune locuri in care apar link-uri intrerupte.

3. Solicitati un link de la webmasteri

Acesta este principalul pivot al strategiei Broken Backlink. 404 de pagini de pe site-ul cuiva sunt daunatoare pentru clasarea paginilor SEO. Webmasterii urasc sa gaseasca 404 de pagini pe site-urile lor, deoarece ar putea insemna ca pozitia lor SERP ar fi fost lasata de linkuri moarte timp de saptamani sau luni.

Asa ca ei apreciaza atunci cand vizitatorii din afara site-ului ii informeaza despre backlink-uri rupte nedetectate. Scopul tau aici este sa-l convingi pe webmaster sa-si inlocuiasca linkurile rupte cu adresa URL a site-ului tau.

 • Scrieti un e-mail catre webmaster, informandu-l cu privire la link-ul sau linkurile rupte pe care le-ati gasit pe site-ul lor si sugerati site-ul dvs. ca resursa alternativa. Asigurati-va ca explicati beneficiile site-ului dvs. si de ce sunteti o sursa autorizata.
 • Informati-i despre pozitia dvs. pe site-ul dvs. web sau pe afacerea dvs., dar asigurati-va ca va incadrati solicitarea pe beneficiile oferite, mai degraba decat pe obiectivele SEO ale propriei afaceri.
 • Daca va faceti griji ca s-ar putea sa nu doreasca sa ajute o afacere rivala, puteti, de asemenea, sa va prezentati ca fan al site-ului lor si sa neglijati sa mentionati legatura dvs. cu propriul site.
 • Scrieti un e-mail personalizat fiecaruia dintre webmasteri, in loc sa utilizati un sablon de scrisoare-formular si riscati sa aratati ca spam. Incercati sa gasiti numele webmasterului si sa intelegeti obiectivele afacerii lor.

Intelegeti ca multi webmasteri vor alege sa nu va foloseasca site-ul ca backlink inlocuitor, deoarece sunteti un concurent in industrie. Nu-i deranjati daca refuza sau daca neglijeaza deloc sa va raspunda.

Calea spre succes

Foloseste-ti lista de concurenti pentru a arunca o plasa larga cu aceasta strategie. Ar trebui sa va asteptati la un raspuns de la aproximativ 30% dintre concurenti si doar aproximativ 10% va vor adauga backlink.

1. Nu renunta.

Daca webmasterul nu efectueaza verificari frecvente pentru backlink-uri rupte, atunci este probabil ca nu va lua in considerare pe deplin dezavantajele legaturii catre un concurent. De asemenea, s-ar putea sa nu vrea sa-si faca timp pentru a cauta link-uri alternative de calitate si pentru a accepta link-urile pe care le furnizati pentru a economisi timp.

2. Modificati-va abordarea

Cand primiti raspunsuri, asigurati-va ca luati in considerare tot ceea ce spun ei, chiar daca in cele din urma refuza sa creeze un link catre site-ul dvs. Acest lucru va va ajuta sa va dati seama ce nu a functionat in e-mailul cu propunerea dvs. si ce puteti schimba sau ajusta pentru a convinge cel mai bine urmatorul dvs. prospect ca backlink-ul dvs. este valoros pentru ei.

Fii creativ!

Aceasta este o strategie neconventionala de a construi backlink, asa ca necesita putina finete si creativitate din partea dvs. Accentul dvs. in e-mailul cu propunerea dvs. ar trebui sa fie pe explicarea modului in care inlocuirea backlink-ului lor mort cu site-ul dvs. ca resursa este benefica pentru ei.

Nimeni nu va fi stimulat sa ajute un concurent decat daca pare ca va fi la fel sau mai benefic pentru sine.

Asigurati-va ca explicati de ce backlinkurile moarte afecteaza negativ experienta utilizatorului. Daca doriti sa pari mai putin indraznet, oferiti cateva alternative, mai degraba decat doar propriul site, dar asigurati-va ca va pictati site-ul ca fiind cel mai autorizat si eficient.

Desigur, prima ta prioritate ar trebui sa fie crearea unui site web de calitate, cu autoritate, deci, daca ai facut asta, atunci ar trebui sa ai mult mai putine probleme in a-ti convinge concurentul ca esti o autoritate in industrie.

Ce hack-uri SEO „magice” ati prins de-a lungul anilor?

Obtineti backlink (si alte strategii SEO) pentru startup-uri

Sunteti creierul din spatele unui startup care se lupta sa obtina backlink-uri?

Nu va faceti griji – Startup-urile sunt grele. Crearea unui brand de succes este greu. A face oamenii sa-ti impartaseasca munca grea este (ai ghicit) greu.

Pentru orice proprietar de site web, afacere sau marca, stapanirea artei digitale a optimizarii pentru motoarele de cautare (SEO) este un pas important pentru obtinerea succesului.

Obtinerea de backlink-uri este doar unul dintre multele aspecte ale SEO si marketingul digital.

Dar ce sunt mai exact backlink-urile? Cum se obtine backlink-uri si cum ajuta ele o afacere sau un site web sa se dezvolte?

Sa trecem peste fapte si apoi sa trecem direct la cateva strategii incercate si testate pentru imbunatatirea SEO si obtinerea de backlink-uri.

Ce sunt backlink-urile?

Backlink-urile sunt hyperlinkuri de la un site la un alt site.

Sa presupunem ca detineti un site web de mancare si bautura.

Un afiliat, cum ar fi un alt site cu alimente si bauturi (sau un site complet diferit), va face referire la continutul de pe site-ul dvs. intr-o postare pe blog.

Daca acest afiliat este popular, exista sanse mari ca multi oameni sa vada acest link, sa faca clic pe el si sa fie adusi pe site-ul tau.

Acest simplu act de conectare la site-ul dvs. aduce un public care ar putea deveni un potential client sau fan.

Cu cat sunt mai multe backlink-uri care indica inapoi catre site-ul tau, cu atat vei primi mai mult trafic. Conceptul este foarte simplu.

Cu toate acestea, obtinerea acestor backlink-uri nu este intotdeauna atat de simpla. Din fericire, am intocmit o lista de sfaturi, trucuri si strategii pentru a va ajuta sa obtineti acele backlink si sa maximizati acoperirea pe care o va avea site-ul dvs.

Strategii de top pentru SEO si pentru a obtine backlink

Sa intram direct in strategii! Construirea unei strategii creative si eficiente pentru maximizarea traficului catre site-ul dvs. este primul pas pentru construirea unui brand de succes.

Sa intram in asta, da?

Aveti o versiune mobila a site-ului dvs. web

In 2016, exista mai multi utilizatori de internet mobil decat utilizatori de desktop. Cine a crezut ca vom vedea ziua? Aproape 75% dintre utilizatorii de smartphone-uri din SUA acceseaza singuri internetul prin intermediul dispozitivului mobil de pe desktop sau laptop.

Din acest motiv, site-ul dvs. web trebuie sa fie formatat pentru utilizare mobila.

Algoritmul Google pentru mobil pedepseste, de asemenea, site-urile web care sunt prost formatate pentru utilizarea mobila usor de utilizat. Acest lucru va dauneaza traficului si va dauneaza SEO.

Cautati afiliati

Cea mai mare parte a obtinerii de backlink-uri este sa gasesti afiliati.

Incercati sa scrieti continut pentru o publicatie mai mare, sa faceti parteneriate cu site-uri web similare (desi nu concurente) sau sa va prezentati continutul in timpul interviurilor din industrie. Cautati servicii care va pot arata cine face legatura cu concurentii marcii dvs.

Acest lucru va va oferi un avans in depasirea concurentei.

Incercati postarea invitatilor

Construirea unei relatii cu un afiliat nu inseamna doar ca te va ajuta cu link-uri gratuite.

Ofera postare pentru oaspeti sau blog pentru oaspeti pentru un site web afiliat.

Relatiile simbiotice va vor permite atat dvs. sunteti afiliati sa beneficiati de backlink-uri reciproce.

Achizitionati linkuri afiliate cu pachete de creare a linkurilor

Pachetele de creare de legaturi sunt o alta optiune si exista o multime de afaceri de renume, care au experienta in construirea de legaturi, care va pot ajuta.

Luati in considerare angajarea unui profesionist de continut

Cea mai de baza strategie SEO implica actualizarea site-ului dvs. web cu continut informativ si interesant, care este atat verificat cat si ortografic.

Acest lucru poate fi dificil de gestionat daca sunteti o singura persoana care incearca sa va faceti site-ul sau marca dvs. de munca.

Luati in considerare angajarea unui fel de „influencer” care sa scrie continutul site-ului dvs., subiecte de cercetare, subiecte de prezentare si sa fiti un expert in fluxul in continua schimbare a ceea ce este popular astazi.

A plati pe cineva sa lucreze pentru tine poate parea descurajanta, mai ales atunci cand o parte din atractia de a fi liber profesionist este sa nu te bazezi pe altcineva. Cu toate acestea, site-ul dvs. web va castiga mult mai multa expunere atunci cand continutul este scris de un scriitor profesionist sau de un expert in retelele sociale.

Deveniti un maestru al retelelor sociale

Nu exista absolut nicio optiune de a trece fara o prezenta in retelele sociale daca doriti sa va comercializati marca sau site-ul web. Marketingul pe retelele sociale poate fi o durere, stim!

Cu toate acestea, obisnuinta de a actualiza Twitter, Facebook si alte retele sociale relevante cu continut interesant si care atrage atentia va poate creste sansele ca continutul dvs. sa fie distribuit. Continut partajat = posibile backlink-uri.

Aveti o strategie de social media

Pur si simplu actualizarea site-ului si a conturilor de retele sociale cu continut nu este suficienta pentru a obtine acel trafic.

Daca postarile tale sunt scrise prost, plictisitoare sau nu atrage atentia vizual, s-ar putea sa-ti pierzi timpul.

Daca postarile dvs. sunt programate prost, nu atrag publicul tinta sau nu aveti un indemn la actiune, este posibil sa va pierdeti timpul.

Stati si planificati o strategie de marketing de continut care functioneaza pentru marca sau produsul dvs. Respectarea acestui plan face marketingul mai putin stresant si, de asemenea, va va ajuta sa obtineti mai mult succes.

Pastrati acele URL-uri scurte si dulci

Adresele URL prietenoase cu SEO sunt adrese URL scurte.

Google a spus chiar ca primele trei pana la cinci cuvinte dintr-o adresa URL sunt cele mai importante. Link-urile lungi si enervante nu sunt niciodata atragatoare. De asemenea, nu uitati sa pastrati cuvintele cheie de top in adresele URL.

Evitati continutul de clic pe momeala

Probabil ca suna nebunesc.

Cu toate acestea, studiile au concluzionat ca continutul interesant, practic si informativ triumfeaza asupra clickbait-ului.

Daca banuiti sa deveniti viral, cel mai bun pariu este sa evitati momeala pentru clic si continutul de gunoi. Publicul este mult mai probabil sa impartaseasca ceva perspicace si original.

Totul este despre HTTPS

Vechile vremuri ale „HTTP” simple s-au incheiat. „HTTPS” inseamna Hypertext Transfer Protocol over SSL (Secure Socket Layer). In esenta, „S” inseamna „securitate”.

Comutarea site-ului dvs. la HTTPS va face site-ul dvs. mai sigur, iar utilizatorii vor avea mai multe sanse sa viziteze un site securizat.

Google ofera, de asemenea, un impuls de clasare site-urilor care sunt sigure. Asta inseamna mai mult trafic si un SEO mai bun pentru site-ul tau.

Du-te Schema

Schema.org este un marcaj popular pe care il puteti pune in codul site-ului dvs. web.

Schema.org va permite in esenta sa notificati Google despre continutul care merge unde. Siglele, recenziile, videoclipurile, locatia si multe altele pot fi aranjate corect in cautarile Google folosind acest marcaj.

Schema.org este recomandat de multi profesionisti SEO si din motive intemeiate.

Te-a ajutat vreuna dintre aceste strategii sa stapanesti backlink-urile? Ne-ar placea sa auzim despre asta in comentarii.

7 moduri de a imbunatati clasamentul de a utiliza datele de clasare

Am integrat SEM Rush Keyword Ranking Reports, chiar in panoul de control BackLinks. Dar, cum folositi aceasta functionalitate puternica pentru a va imbunatati clasamentul?

Conectati-va la panoul de control BackLinks.com, cautati un domeniu in tabloul de bord SEO si apoi utilizati ideile de mai jos pentru a va ajusta strategia de clasare.

(Pentru a ne proteja clientii, am folosit site-uri aleatorii de pe internet pentru exemple, nu datele clientilor.)