Atac dur la adresa lui Ponta

0
61

Victor Ponta a fost atacat de catre Alina Gorghiu, copresedinte PNL. Aceasta a postat un mesaj pe Facebook, fiind convinsa ca premierul este online.

„Domnul Ponta este absent de fiecare dată când ceva dramatic se întâmplă în România. Fie că este la o partida de baschet, fie la o masă cu jurnaliştii, domnul Ponta pare preocupat doar de agenda personală, atunci când este nevoie de implicarea sa. Acum, când ţara se află, din nou, sub zăpadă, domnul Ponta are ca principala preocupare atacarea opoziţiei pe facebook. Este o noutate. În spiritul sfaturilor transmise prin intermediul facebook chiar de către domnia sa, îi cer public, încă o dată, ca în aceste momente să fie reţinut în activitatea politică şi mai activ în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Nimic mai mult.

Îi transmit acest lucru tot pe facebook deoarece sunt convinsă că este online la orice oră.

Domnule Ponta, diferenţa între implicare şi timpul pierdut cu replici neinspirate poate fi chiar diferenţa între a fi respectat sau dispreţuit…dar sigur, experienţa campaniei pentru prezidenţiale este recentă, sigur că ştiţi acest lucru”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here