Uite cum poti visa mai frumos!

0
43

De fiecare data cand dormi visezi urat, ai cosmaruri si nu te odihnesti cum trebuie? Specialistii sunt de parere ca ne putem controla visele si ca putem sa scapam de cosmaruri daca urmarim cateva trucuri zilnice. Sa vedem care sunt acelea!

Atunci cand te trezesti brusc dintr-un cosmar trebuie sa incerci sa te relaxezi si sa privesti in jur. In acest fel iti vei da seama ca totul a fost doar un vis si nu vei mai fi speriat.

Inainte de culcare ajuta daca te relaxezi, asculti o muzica linistitoare sau apelezi la aromaterapie.

Daca dormi cu cineva si te trezesti dintr-un cosmar, cel mai indicat ar fi sa te cuibaresti la pieptul persoanei respective. Bataile inimii lui te vor ajuta sa te calmezi si sa adormi la loc mult mai linistita. Daca persoana cu care imparti patul este treaza, ii poti povesti ce ai visat, iar in acest fel te vei convinge mai repede ca totul a fost doar un vis urat si vei putea adormi la loc mult mai repede.

Visele se impart in doua mari categorii: vise lucide, in care iti dai seama ca este un vis si vise in care totul pare atat de real incat nu-ti poti da seama ca visezi. Cosmarurile fac parte intotdeauna din cea de-a doua categorie, din visele pe care nu le recunosti drept vise, iar din aceasta cauza ele sunt atat de inspaimantatoare.

Visul lucid este cel care poate fi controlat, sunt de parere specialistii. Atunci cand ai un vis lucid este foarte important sa intelegi ca orice se poate intampla atunci, oricat de absurd ar fi. Asadar, trebuie in primul rand sa accepti tot ce se intampla pentru ca mai apoi sa il poti controla.

Cu ajutorul viselor lucide, oricine isi poate controla visele si poate scapa de cosmaruri, deoarece persoana in cauza realizeaza ca totul este un vis si ca il poate controla. Din momentul in care iti dai seama ca este doar un vis si pana in momentul in care il poti controla nu este un pas mare. Tot ce trebuie sa faci este sa actionezi asa cum ai face si in viata reala, sau cum ti-ai dori sa reactionezi. De cele mai multe ori persoanele care isi pot controla visele isi infrunta fricile si nu le lasa sa detina controlul, asa cum se poate intampla in lumea reala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here