Stiati ca femeile mint mai des decat barbatii?

0
60

Se spune ca femeile spun mai usor cele doua cuvinte „ te iubesc “ decat le-ar spune barbatii. Usurinta cu care acestea le spun, reliefeaza faptul ca nu sunt intotdeauna indragostite cand fac asta. Exista o probabilitate mai mare ca barbatii, atunci cand spun “te iubesc“ sa fie chiar indragostiti. Dar oare femeile mint oricand si oricum?

Conform unui sondaj de opinie, o treime din femei spun partenerului ca il iubesc, chiar si atunci cand nu cred acest lucru, de obicei motivul fiind ca partenerul si-a exprimat deja sentimentele de dragoste si se simt rusinate sa nu le raspunda. O cincime dintre barbati au spus “ te iubesc “ fara sa fie de accord cu acest lucru. De asemenea, toti participantii la sondaj au spus cel putin o data , fara sa fie sinceri, “ te iubesc “, pentru ca asta au simtit la momentul potrivit.

Persoana care spune prima cele doua cuvinte, pare mai romantica si mai indrazneata, cu riscul de a fi o situatie stanjenitoare, daca cealalta persoana nu impartaseste aceleasi sentimente sau daca nu si le exprima. Raportat la sondajul de opinie, aproximativ jumatate dintre persoane nu au spus “ te iubesc”  dupa ce au primit declaratia de dragoste de la partener.

S-a constatat ca 59% din femei au recunoscut ca nu au spus ca isi iubesc partenerul dupa prima delcaratie de dragoste, pe cand 41% din barbati au recunoscut ca au facut acest lucru.

Odata cu stabilizarea relatiei de cuplu, partenerii isi pot exprima cu usurinta sentimentele.  Aproximativ 4 din 10 cupluri isi spun “ te iubesc “ de cateva ori pe zi.

Femeile mai mint si in legatura cu regimul lor alimentar. Un studiu britanic a demonstrat faptul ca femeile mint de 500 de ori pe an in privinta dietei pe care o urmeaza. Cand este intrebata ce a mancat si ce a baut, o femeie nu recunoaste niciodata cat mananca sau bea. De obicei, raspunsurile lor sunt  “ Am mancat foarte putin “ sau “ Mananc doar o data pe zi “, ceea ce nu denota mereu adevarul.

In privinta mancarii, femeile spun ca tin un regim bogat in fructe si legume si nu mananca niciodata de la fast food. S-a constatat ca alimentul in privinta caruia femeile mint cel mai des este ciocolata, urmat de chipsuri. Cu siguranta, painea nu exista in vocabularul lor, cand vorbesc despre faptul ca trebuie sa scada in greutate.

In ceea ce priveste bauturile, femeile spun ca ele consuma un pahar de vin rosu pe zi, dar in realitate cantitatea consumata este mai mare. De asemenea, se poate spune la fel si in cazul apei plate cu lamaie, de cele mai multe ori se constata ca femeile mint in legatura cu cantitatea bauta.

Expertii spun ca femeile mint in legatura cu dieta lor deoarece le este teama sa recunoasca si sa accepte faptul ca nu se pot abtine sa nu manance sau sa bea anumite alimente pe care singure si le interzic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here