Mariana Moculescu se teme de o potentiala confruntare cu Adrian Enache!

0
59

Moculeasca a recunocut ca l-a mintit pe Adrian Enache prin denigrarea acestuia, prin acest mijloc ea incercand sa scape de procesul in care artistul ii cere daune de 100.000 de lei.

„Mariana Moculescu a recunoscut la televizor că a minţit, vom folosi proba în instanţă”, a afirmat Katia Cicala, avocatul lui Adrian Enache.

Totul provine de la incidentul de acum cateva luni, in care Mariana Moculescu a spus ca Adrian Enache ar fi fost primul ei barbat, ca  a legat-o de calorifer sau ca i-a aruncat microfonul in cap.

„Câteodată intrăm într-un con de umbră şi avem nevoie de puţin scandal, avem nevoie să exagerăm şi noi să ne prefacem supăraţi şi foc de mânioşi. El a intrat într-un con de umbră. 

Avea nevoie de un pic de ieşire în faţă, să strălucească din nou în lumina reflectoarelor, pentru că, la ora asta, nu mai este la modă Adrian Enache. 

Nu m-a dezvirginat. Nu mi-a dat cu microfonul în cap. Nici n-ar fi avut cum, pentru că maică-mea l-ar fi călcat în picioare precum tancul rusesc”, a marturisit Mariana Moculescu la postul Acasa TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here