Esentialul intr-un salon de manichiura

0
87

Daca te gandesti sa inchiriezi un salon pentru servicii de infrumusetare sau doresti sa-ti dotezi deja amplasamentul pe care-l detii in vederea oferirii celor mai bune servicii, va fi necesar sa detii o serie de lucruri de baza. De astfel, coltul unei iubitoare de manichiura sau mai bine zis, al unei profesioniste, va fi intotdeauna unul generos, cu numeroase lucruri esentiale.

Cunoasterea intregului esential te poate ajuta sa stabilesti cu exactitate daca mergi pe calea cea buna si daca detii bugetul cu care poti incepe o astfel de afacere. Astfel, iti pune la dispozitie urmatoarele informatii privind esentialul de care ai nevoie.

Ce lucruri sunt esentiale intr-un salon de manichiura

  • Masa de lucru

Unul dintre elementele principale este masa de manichiura. Desigur, ai putea spune ca doua scaune si o masa oarecare sunt arhisuficiente, insa pe langa serviciile oferite care trebuie sa fie impecabile, o importanta aparte o va avea si modul in care-ti definesti afacerea si profesionalismul, prin intermediul decorului.

Asa ca este ideal sa apelezi la o masa de manichiura profesionista si durabila, care sa-ti ofere practic intregul necesar de care ai nevoie la inceputul oricarui drum. Iti recomandam mesele de manichiura de de la amalia.ro, unde vei gasi mese de diferite dimensiuni, din materiale de cea mai buna calitate si cu numeroase compartamente pentru depozitarea accesoriilor de lucru.

  • Un aspirator

Aspiratorul de praf nu este mai prejos din kit-ul unui profesionist. Nu doar ca previne murdarirea mesei de lucru, dar este o alegere extraordinar de importanta daca tu sau clienta aveti alergii in acest sens. Si chiar daca nu exista probleme de sanatate, praful acumulat in timpul operatiilor de pilire ar putea sa-ti ingreuneze procesul de lucru, iar cu timpul sa-ti cauzeze si probleme pulmonare.

Poti opta fie pentru un aspirator separat, dar poti alege o masa de manichiura profesionala, dotata si cu aspirator.

  • Electronice

Din necesarul electronic ce nu trebuie sa-ti lipseasca dintr-un salon de manichiura se numara lampa cu o putere cat mai mare, pila electrica si sterilizatorul, cadita pentru pedichiura, la care se pot adauga inclusiv lampile de lucru care te vor ajuta sa lucrezi in detaliu, cu cea mai mare perfectiune.

Acestea sunt esentiale pentru a putea lucra ca o manichiurista, indiferent de tipul manichiurii pe care alegi s-o faci.

Bineinteles, lista continua cu cat mai multe accesorii dedicate pentru lucrul efectiv – oje, geluri, prafuri acrilice, dezinfectanti etc.

Asigura-te ca detii cat mai multe accesorii, in nuante, marimi si cu forme diverse, astfel incat sa poti oferi servicii memorabile clientilor tai.

Iar pentru inspiratie privind alegerea mesei de lucru ideale acceseaza un magazine online de cosmetice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here