Cum poate ajuta o agentie SEO un business

0
92

SEO îi ajută pe proprietarii de afaceri să creeze site-uri web rapide, robuste și ușor de utilizat, care se clasează mai sus în motoarele de căutare, ceea ce ajută la atragerea clienților potențiali mai calificați pe site-urile lor și, în cele din urmă, la creșterea ratelor de conversie.

SEO ajută, de asemenea, la creșterea gradului de cunoaștere a mărcii pentru afacerea dvs., deoarece utilizatorii motoarelor de căutare au mai multe șanse să aibă încredere într-un site care se află pe prima pagină a paginilor cu rezultate ale motorului de căutare (SERP) decât mărcile care nu sunt.

Dacă sunteți proprietarul unei companii, ar trebui să utilizați SEO pentru a construi o prezență puternică pe web pentru a câștiga noi clienți pentru afacerea dvs. și pentru a ajunge la nivelul următor.

Iată primele 5 avantaje-cheie ale SEO pentru afaceri:

1. Site-uri prietenoase cu utilizatorul

Echipa Mogu SEO va ajuta proprietarii de afaceri să creeze un site web mai rapid, mai intuitiv și mai ușor de utilizat. Deși majoritatea oamenilor încă se mențin pe vechea definiție a SEO, gândindu-se că este vorba doar de optimizarea pentru motoarele de căutare, totuși, astăzi SEO înseamnă și îmbunătățirea experienței utilizatorului. Site-urile web bine structurate, curate și nedezvoltate obligă un vizitator obișnuit să rămână mai mult timp, reducând astfel rata de respingere și mărind vizualizările de pagină. În mod similar, conținutul foarte relevant (pagini de vânzări și articole de blog) vă face cititorii fericiți, deoarece sunt mai predispuși să-și rezolve întrebările, să rezolve problemele urgente și să îi ajute să găsească exact ceea ce caută pe site-ul dvs.

2. Castigati mai mulți clienți

Să recunoaștem, unul dintre principalele motive pentru care aveți un site web este să vă distingeți de concurența dvs. și să vă creșteți baza de clienți. În caz contrar, de ce să investim 1.000 de lire sterline (£) în marketing, nu? Companiile care au un site web optimizat pentru SEO aduc MAI MULȚI clienți și cresc de două ori mai repede decât companiile care nu au unul. SEO este probabil cea mai eficientă și accesibilă strategie de marketing care există astăzi. Mai mult, va aduce numai clienți care caută în mod activ să vă găsească produsul sau serviciul!

3. Rată de conversie mai bună

Site-urile web optimizate SEO se încarcă mai repede, sunt ușor de citit și navigat și se vor afișa corect în aproape toate tipurile de dispozitive, inclusiv pe dispozitive mobile și tablete. Site-urile web care sunt ușor de citit și de navigat sunt mai susceptibile de a atrage și de a atrage atenția cititorilor sau vizitatorilor dvs. – adică sunt mai susceptibile de a deveni clienții dvs. fideli, abonații și vizitatorii recurenți.

4. Construiți conștientizarea mărcii

Unul dintre avantajele obținerii unui clasament mai ridicat pe SERP este creșterea gradului de cunoaștere a mărcii. Atunci când site-urile dvs. apar pe prima pagină a motoarelor de căutare importante, cum ar fi Google, Yahoo și Bing, clienții potențiali sunt mai predispuși să aibă încredere în marca dvs. Intra pe viajoa.ro pentru a afla ce face de fapt o agentie SEO si cum poate aceasta sa iti ajute afacerea.

5. Concurența de ocolire

Să luăm un exemplu de două companii care se află în aceeași industrie, care vând produse similare, la prețuri similare. Unul dintre ei are un site web optimizat, în timp ce celălalt are un site web non-optimizat. Ce companie credeți că va atrage mai mulți clienți pe site-ul lor web din căutările locale? Ce companie va crește probabil mai repede și va avea mai mult succes? Motoarele de căutare și SEO sunt foarte puternice. Dacă concurenții dvs. fac marketing SEO, pur și simplu trebuie să vă întrebați de ce nu ați investit încă într-o astfel de strategie.