Epilatoare de ultima generatie

0
90

Te-ai saturat de ceara fierbinte? N-ai timp sa astepti o programare la salon? Incearca noua generatie de epilatoare electrice special create pentru o ingrijire impecabila. 

Mic, cu o multime de accesorii si protectie sporita pentru a putea fi folosit in baie fara niciun pericol, epilatorul electric este ideal daca epilatul cu ceara acasa ti se pare un deranj prea mare sau daca nu intra in bugetul tau vizitele lunare la saloanele de frumusete. In plus, ar trebui sa astepti de fiecare data ca parul sa creasca suficient pentru a putea fi epilat cu ceara.

Noile generatii de epilatoare au fost create pentru a indeparta chiar si cele mai scurte fire de par si sunt prevazute cu o multime de sisteme care sa reduca disconfortul. De pilda, role de masaj care stimuleaza usor pielea cu micro-pulsatii inainte si dupa indepartarea parului, pentru a reduce la minimum senzatia de smulgere. Altele au dublat numarul de pensete, pentru a indeparta mult mai multe fire de par dintr-o singura miscare. Daca esti in cautarea unui epilator de calitate, viziteaza Filebox.ro si alege din varietatea pusa la dispozitie pentru nevoile tale.

Sistemele de inalta perfomanta atasate vechilor epilatoare au facut posibila indepartarea unor fire de par scurte de 0,5 mm, ca sa nu mai fie nevoie sa astepti acele doua-trei saptamani jenante, intervalul obligatoriu pentru ca parul deja existent si vizibil sa creasca suficient ca sa poata fi indepartat cu ceara.

Dispozitivele de racire menite sa reduca durerea nu mai sunt o noutate pe piata, dar cele mai noi inovatii au permis imbunatatirea lor semnificativa. Ba, mai mult, au aparut in sfarsit aparatele cu protectie sporita fata de mediul umed din baie, precum si cele cu spuma, care se pot folosi pe pielea uda si au o eficienta spectaculoasa.

Comparativ cu epilarea uscata, unde deterioarea stratului cornos al pielii este vizibila, epilarea cu spuma mai imputineaza din ravagii. Acoperita cu spuma, pielea ramne elastica, ceea ce reduce peelingul si aparitia petelor rosii in urma epilarii. Fluxul de spuma permite indepartarea cu usurinta a firelor de par, ceea ce imbunatateste eficienta si viteza epilarii.

1. Epilatorul umed/uscat Panasonic permite epilarea cu spuma in baie si beneficiaza de sistemul unic Panasonic de protectie a pielii si reducere a durerii. Are doua capete de epilare, pentru brate/picioare si axila/inghinal, plus un cap pentru taierea firelor lungi. 

2. Noul Philips Satinelle Ice Premium este prevazut cu un dispozitiv de racire, pentru ca durerea sa dispara, cu un sistem de masaj sonic pentru relaxarea pielii si chiar si cu un burete pentru exfoliere. Are doua reglaje de viteza si un cap de taiere a firelor lungi. 

3. Editia limitata BRAUN Silk-pil Xelle Spa a fost prevazuta cu role de masaj, cu un accesoriu – EfficiencyPro – pentru accesibilitate, cu dispozitivul SoftLift Tip, cu o manusa cu efect de racorire si un cap de epilare cu mai putine pensete, pentru ca pielea sa se poata adapta treptat procesului de epilare. 

Editia clasica, BRAUN Silk-pil Xelle are un cap unic, de mare precizie, care permite indepartarea parului din zone delicate (fata sau zona bikinilor).