Cum sa il parasesti intr-un mod cat mai frumos

0
53

Despartirile constituie intotdeauna un moment greu de suportat pentru parteneri, indiferent daca este o relatie de lunga durata sau nu. Chiar daca nu-l mai iubesti, amintirile si obisnuinta te vor face cu siguranta sa duci dorul relatiei. Chiar daca uneori tindem sa fugim de astfel de momente, trebuie sa aratam ca suntem persoane capabile si sa infruntam adevarul intr-un mod realist si matur.

De aceea este bine sa nu apelam la calea simpla, aceea de a ne desparti de o persoana fara a purta o ultima conversatie normala. Fiecare dintre noi avem asteptari de la o relatie si odata ce sunt distruse, vrem sa ramanem cu o amintire placuta asupra intregii relatii si asteptam sa ni sa spuna ce am facut gresit. Iata cateva sfaturi despre cum sa il parasesti intr-un mod cat mai frumos!

Alege sa il parasesti intr-o locatie neutra

Cel mai bun loc pentru a-i comunica o asemenea decizie nu este in niciun caz locuinta ta sau a lui, ci un loc neutru. In acest mod, vei putea evita o adevarata scena si ii poti explica ce motive te-au facut sa ajungi la aceasta decizie. Si in plus vei putea trece cu brio peste tentatia de a-l saruta sau imbratisa pentru ultima data si astfel sa-i induci sperante false. Fii hotarata si puternica!

Nu fugii de responsabilitate!

Este mult mai comod sa dai vina pe el, insa nu uita ca decizia de a va separa a fost a ta, deci esti responsabila pentru propriile decizii si alegeri. Fii rezonabila si diplomata si nu aduce injurii sau acuzatii false, ci fii sincera pana la capat si explica-i frumos care sunt cauzele si cu ce a gresit! Dar fii atenta sa nu ii dai sperante daca tu chiar nu mai vrei sa ai o legatura cu acea persoana!

Fii sigura de decizia ta!

Despartirea nu trebuie sa lase loc la anumite interpretari si in niciun caz daca te-ai hotarat sa faci acest pas, nu amana decizia printr-o pauza de la relatie, deoarece aceasta nu va face decat sa prelungeasca suferinta! Daca esti sigura pe tine, spune-i ca nu mai exista nicio sansa pentru voi, deoarece nu trebuie sa-l lasi sa-si mai piarda timpul gandindu-se si incercand sa schimbe ceea ce nu a mers bine.

Distanteaza-te de el!

Este greu ca dintr-un iubit si prieten de nadejde sa ramai fara niciunul, insa nici daca ramaneti prieteni nu veti fi mai fericiti. Deocamdata aveti nevoie de un timp departe unul de altul pentru ca trecerea de la relatie la o simpla prietenie sa se faca mai usor. Aveti nevoie de timp sa va recapatati energia si sa incercati sa va reconstruiti viata, iar acest lucru nu se va putea face decat daca va separati complet drumurile pentru un timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here