Catalog metro – Cum sa economisesti timp si bani cand mergi la cumparaturi

0
70

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa economisesti timp si bani cand mergi in supermarket. Porneste de pe katalog.ro, site-uri care iti aduce gratuit zeci de cataloage in format digital. Gasesti aici inclusiv catalog metro, catalog carrefour, cora, lidl, mega image etc.

– Nu cumpara cand iti este foame. O sa fii mai tentat sa faci cumparaturi din impus pentru alimente mai putin nutritive, mai scumpe. Studiile arata ca persoanele infometate cumpara mai multe alimente vogate in calorii, atunci cand merg la shopping.

– Scrie o lista de cumparaturi si incearca sa te incadrezi cu ceea ce scrie acolo. Nu cumpara nimic pe langa, daca nu este absolut necesar si nu ai planificat. Iti va fi foarte util sa planifici mesele in avans. De exemplu, poti sa planifici meseje pe o saptamana- in acest mod te asiguri ca nu vei irosi mancarea si nu vei supraincarca frigiderul sau camara.

– Fii un cumparator inteligent. Pentru asta, verifica ofertele magazinelor in prealabil. Katalog.ro te poate ajuta aici. Gasesti oricand cataloagele actualizate ale magazinelor tale preferate: catalog metro, cora, carrefour, lidl, mega image etc. Ai oportunitatea sa te inscrii la newsletter ca sa primesti noutatile direct pe email.

– Organizeaza lista in mai multe sectiuni, in functie de designul supermarketului. Astfel o sa reduci timpul petrecut in supermarket si vei gasi rapid alimentele de care ai nevoie.

– Verifica ofertele supermarketurilor. Rasfoieste brosurile, pliantele si cataloagele saptamanal pentru a a descoperi oferte si cupoane pentru alimentele pe care le cumperi in mod regulat. De asemenea, incearca si site-ul katalog.ro, pentru a verifica eventuale cupoane valabile.

– Cumpara alimente vrac. Acest lucru te poate ajuta sa faci economii importante. De multe ori este mai ieftin sa cumperi nuci, condimente, fructe uscate, cereale integrale, fasole uscata etc, vrad, decat sa le cumperi la punga, ambalate in anumite cantitati.

– Opteaza pentru alimente conservate si produse congelate. Fructele si legumele conservate si congelate sunt de multe ori mai putin costisitoare decat cele proaspete. Sunt minunate pentru ca le ai la indemana oricand, chiar si in extra- sezon sau atunci cand nu-ti permiti sa cumperi fructe si legume proaspete. Alege insa variante fara adaos de sare sau zahar.

– Profita de cardurile de fidelitate, cupoane si oferte speciale. Daca nu te-ai inscris inca la newsletterul katalog.ro, o poti face acum. Vei primi pe email periodic cataloagele supermarketurilor si va fi mai usor sa cumperi ieftin de fiecare data.