Avantaje si dezavantaje ale utilizarii jucariilor sexuale

0
92

Unii le folosesc să-și condimenteze viața amoroasă, iar unii le folosesc pentru propria lor plăcere personală. Un lucru este sigur – foarte multi oameni folosesc jucariile sexuale. Utilizarea acestora este o alegere personală, care depinde de cât de bine comunicați nevoile dvs. cu partenerul tau.

Dacă se utilizează corect, aceste jucării pentru adulți vă pot aduce o mulțime de fericire si foarte multa satisfacție sexuală. Cu toate acestea, există anumite dezavantaje, așa că vom examina argumentele pro și contra in ceea ce priveste jucariile sexuale.

Avantaje

• Pot fi folosite pentru a condimenta viata sexuala

Dacă sunteți în căutarea a ceva care sa condimenteze momentele intime, jucariile sexuale de pe esexshop sunt un mod sigur de a obține împlinirea sexuală. Multe cupluri doresc să exploreze diferite fațete ale plăcerii și satisfacției carnale, și există mai multe tipuri de jucarii sexuale care vor reuși în acest demers.

• Excelente pentru satisfacția personală

Jucariile sexuale pot fi folosite pentru diferite scopuri, chiar dacă o persoană singura este în căutarea satisfactiei personale. Vibratoarele, fleshlights, etc sunt jucării care pot fi folosite pentru satisfacția sexuală personală. Jucariile sexuale dovedesc că nu aveți nevoie într-adevăr o altă persoană pentru a potoli apetitul sexual. Jucariile sexuale pot fi parteneri potriviti pentru delicii carnale.

• Stimuleaza atat mintea cat si corpul

Efectele placerii obtinute cu ajutorul jucariilor sexuale pot fi benefice atât psihologic, cât și fiziologic. Indeplinirea dorințele carnale ajută la eliberarea serotoninei si a dopaminei din creier, substante chimice care induc si ridica un raspuns de fericire si euforie. Răspunsul fizic provocat de jucăriile ofera o mai bună imunitate și o stare de spirit generală pozitivă.

• Creează o legătură intimă între tine și partenerul tău

Dacă intenționați să utilizați jucarii sexuale cu partenerul dvs., asigurați-vă că vorbiti cu el despre jucării înainte de introducerea lor în dormitor. Ar trebui să te asiguri ca partenerul tau se simte confortabil cu ideea de a folosi jucarii sexuale. Jucariile sexuale creează o legătură intimă între tine și partenerul tău.

• Îmbunătățesc sănătatea cardiacă

Jucariile sexuale ajuta fluxul de sânge direct la organele genitale. Inima ta funcționează mai bine pentru a pompa sânge, și miscarea care este angajata în utilizarea jucării sexuale arde mai multe calorii. Prin urmare, jucăriile sexuale s-au dovedit a fi benefice pentru sanatatea cardiaca, in multe studii. Pentru idei de cadouri inedite, arunca o privire pe stirileprotv.ro.

• O opțiune excelentă pentru comunitatea cu handicap

Jucariile sexuale sunt o soluție excelentă pentru comunitatea cu handicap. Oamenii care nu pot face sex din cauza deformări fizice sau pentru ca au unele probleme psihice pot folosi jucarii sexuale pentru a elimina tensiunea sexuala. La urma urmei, toată lumea are dreptul de a fi fericit, și să facă ceea ce îi face fericiți.

• Pot fi utilizate pentru a îmbunătăți o relație

Dacă găsiți că partenerul tău este în derivă departe de tine în relația ta, sau că există o mare prăpastie între voi doi, jucăriile sexuale pot fi folosite pentru a îmbunătăți aceste aspecte. Incercati jucariile sexuale pentru a va condimenta viata intima si va veti bucura de clipe de neuitat. Pentru a afla care sunt cele mai bune jucarii erotice, intra pe libertatea.ro.