3 idei pentru a-ti creste traficul online

0
81

 Cresterea traficului unei pagini pana la atingere unui numar de vizite situat intr-o marja de multumire poate fi o practica anevoioasa, dar si una care necesita numeroase implicatii.

Timpul este cel care isi va pune deseori amprenta, insa asta nu inseamna ca singura ta grija este sa postezi materiale strict intr-un loc sau pe o pagina si sa astepti sa vezi ce se intampla. In mediul online vehiculeaza foarte multe idei mai mult sau mai putin practice prin intermediul carora iti poti creste traficul.

Garantia acestora nu este 100% doovedita, astfel ca poti avea mai mult sau mai putin succes, ori deloc. Depinde in mod evident, asa cum mentionam si anterior, cat de mult esti dispus sa te implici si cata rabdare aloci intregului proces.

Iti propunem asadar 3 dintre cele mai populare idei prin care si tu te-ai putea bucura de un trafic ce greste pe repede inainte.

3 idei pentru a-ti creste traficul pe siteul tau

l  Creeaza materiale atractive

Oamenii au parte in online doar de materiale mult prea serioase, tehnice, de “certuri” si titluri mirobolante care au obiceiul de a arata cu degetul alte companii/persoane sau care nu au nicio legatura cu subiectul aflat in discutie.

Evita asadar aceste tipuri de materiale si opteaza pentru cele creative, atractive, eventual cu un strop de umor si care nu defaimeaza pe ceilalti din jurul tau.

Astfel de materiale aduc buna dispozitie in randul cititorilor tai, deci este foarte probabil ca acest tip de continut sa fie recomandat si altora si sa-ti cresti traficul.

l  Organizeaza concursuri

Practica momentului atunci cand doresti sa-ti cresti comunitatea si in speta, traficul, e organizarea periodica de concursuri. Atentie insa!

Nu te poti astepta la rezultate WOW inca de la bun inceput chiar daca aceste lucruri impun anumite investitii din partea ta. Insa, treptat, poti obtine mai multa recunoastere in urma lor.

Cu toate acestea, trebuie sa echilibrezi foarte bine balanta intre numarul concursurilor si scopul paginii tale.

Nicicum nu-ti doresti sa-ti transformi pagina intr-una dedicata concursurilor si ulterior sa ai interactiune zero.

Dar postarile creative te-ar putea ajuta si in acest sens.

l  Posteaza oferte pentru audienta

Fie ca ai o pagina de vanzari si vrei mai multi clienti, fie ca pagina ta are la baza un hobby, oamenii au nevoie de un impuls. Pe langa concursuri, ofertele, cadourile sau chiar o serie de sfaturi gratuite ce pot fi puse in practica cu usurinta, ar putea fi de folos. Mai multe idei pentru cresterea traficului pe siteul tau afli accesand pagina noastra https://www.linkweb.ro.