O oportunitate unica in zona Moldovei: de ce sa incepi sa faci videochat in Iasi?

0
51
videochat Iasi

Multe domenii de activitate au avut de suferit de pe urma pandemiei care afecteaza intreaga planeta de mai bine de un an. Printre acestea nu se afla insa si activitatea studiourilor de videochat. Dimpotriva, femeile care lucreaza in acest domeniu s-au bucurat de un succes si mai mare si au inceput sa obtina castiguri tot mai importante de la an la an.

Iata cateva dintre cele mai importante motive pentru care o fata din zona Moldovei ar trebui sa accepte sansa de a face videochat Iasi la Studio-20.ro!

Conditiile de lux de care ai parte intr-un studio de videochat din Iasi

Studio 20 Iasi iti ofera ocazia de a-ti desfasura activitatea, in fiecare zi, intr-un cadru care te va face sa te simti ca o adevarata printesa. Studioul are un design modern, fiecare camera fiind decorata dupa o tematica deosebita, care sa corespunda unor fantezii cat mai diverse: dormitor de printesa din basme, camera amenajata sub forma unei sectii de politie, jacuzzi room si asa mai departe.

Toate acestea sunt gandite atat pentru a implini dorintele membrilor site-urilor, cat si pentru a le permite modelelor sa beneficieze de cele mai bune conditii. Iar aceasta stare de bine, resimtita de ambii parteneri ai unei conversatii, isi pune amprenta in mod pozitiv asupra intregii activitati.

Premiile si distinctiile castigate

Acest studio de videochat din Iasi se poate mandri cu multe premii castigate la cele mai importante festivaluri internationale de profil. Astfel, in 2015 si 2016 a primit titlul de „Studio of the Year“ in Las Vegas, precum si premii importante atat la Praga, cat si la Mamaia. Aceste distinctii reprezinta o recunoastere a calitatii modelelor si a echipei de specialisti care le ofera acestora consilierea necesara.

In consecinta, nu e de mirare ca mai multe dintre modelele care lucreaza aici ajung sa castige sume mai mari de 10 000 de dolari, in fiecare luna, reusind astfel sa se bucure de toate avantajele unei vieti independente si sa isi implineasca cele mai scumpe dorinte!

Castigurile impresionante obtinute

Ca in orice alta activitate, si atunci cand alegi sa lucrezi intr-un studio de videochat din Iasi castigurile depind de implicarea si seriozitatea de care dai dovada. Astfel, exista modele care castiga 10 000 de dolari in fiecare luna, dar sunt si fete care castiga doar cateva mii de dolari intr-o luna.

Prima luna face parte din perioada de acomodare si training, astfel incat, pentru cele mai multe fete, acestea vor fi in jurul cifrei de 1 000 de dolari. Suma creste sau scade in functie de mai multi factori, dintre care cei mai importanti se dovedesc urmatorii: cunoasterea limbii engleze, capacitatea de a tine cont de recomandarile primite de la echipa, naturaletea de care dai dovada in fata camerei.

Activitate perfect legala, in conditii de siguranta maxima

Munca intr-un studio de videochat din Iasi sau din orice alt loc este o activitate economica reglementata prin lege, care se supune legislatiei in vigoare. Fiecare model semneaza un contract de artist-interpret, cu drepturi si obligatii prevazute pentru fiecare parte. De asemenea, orice suma de bani pe care o castigi este declarata, apare in acte si este impozitata corespunzator.

In acelasi timp, trebuie sa stii ca te bucuri de confidentialitate deplina. Identitatea ta nu este dezvaluita nici macar unei singure persoane din afara studioului. Iti vei desfasura activitatea folosind un pseudonim, care nu va fi divulgat de niciun coleg din studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here