Ce trebuie sa stii despre relatiile romantice

0
50

Viața are o modalitate interesanta de a răspunde la întrebări pe care le aveti. Pe măsură ce mă aplec la cea de-a 40-a aniversare și să reflectăm asupra vieții mele adulte până acum, găsesc că acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de relații. Sunt fericit că am invatat din experiențele mele până acum. Împărtășesc acest lucru cu speranța că va rezona cu unii dintre voi. Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre relatiile romantice.

Pentru o mare dragoste, cultivați o mare prietenie

Dragostea fără sfârșit este alimentată de prietenia nesfârșită. Nu este vorba doar de sex si adult69 intr-o relatie de cuplu. Dacă doriți să aveți cea mai mare poveste de dragoste vreodată, aveți cea mai mare prietenie vreodată. Nu lăsați prieteniile dvs. să moară. Amintiți-vă, nu este o lipsă de iubire cea care distruge relațiile; Este de obicei o lipsă de prietenie.

Relațiile sănătoase provin din interior

Doar pentru că sunteți disponibil pentru o relație, nu înseamnă că sunteți pregătiți pentru una. Dacă nu sunteți destul de confortabil cu dvs. sau cu propriul dvs. adevăr atunci când intrați într-o relație, atunci nu sunteți pregătiți pentru relația respectivă. Nu face ca cealaltă persoană să sufere pentru propria lipsă de integritate sau de incapacitate de a îmbrățișa adevărurile vieții voastre.

Heartbreak poate însemna sfârșitul unei relații, dar nu este sfârșitul iubirii

Cunoașteți asta … Viața este prea scurtă pentru a nu va permite să iubiți din nou. Oamenii vă pot numi un „romantic fără speranță”. Există oameni buni acolo; Și cel puțin unul dintre ei este potrivit pentru tine. Nu lăsați durerea, teama sau cineva să vă convingă să vă mulțumiți cu mai puțin.

Când intrați într-o relație personală, fiți cinstiți de la început

Credeți-mă când vă spun că știu că este tentant să ascundeti adevărul, dar niciodată nu ajută. Este pur și simplu mai bine să fii cinstit de la început. Sentimentul de dezamăgire care vine cu realizarea că sunteți incompatibil este mult mai bun decât sentimentul de durere și trădare care vine cu a afla că oricare dintre voi v-ati prefacut.

Fii confortabil … dar nu prea confortabil

Uneori, confortul de a fi într-o relație vă poate provoca insatisfactii. Tu devii irelevant în viața celuilalt. Nu trebuie sa lasati lucrurile in relatia dvs. sa ajunga in aceasta directie. Chiar daca rutina de zi cu zi intervine in cale, este foarte important ca mereu sa va faceti timp pentru partener si sa petreceti momente frumoase si relaxante impreuna. Păstrați scânteia în viață. Flirtrati. Păstrați-vă interesați unul de celălalt. Exprimați aprecierea dvs.

Fii un bun prieten. Adevărata dinamică a unei prietenii și a unei relații reușite este atunci când respectul este reciproc. Totodata, comunicati sincer si despre orice subiect. Nu va judecati niciodata partenerul si lasati-l sa fie el insusi. Sustineti-va reciproc in tot ceea ce faceti, iar lucrurile vor evolua frumos in viata dvs. Cu siguranta conexiuna dintre voi se va imbunatati si va deveni mult mai puternica. Intra si pe protv.ro pentru a afla si ce spun specialistii despre relatiile romantice.