Ce apreciaza cel mai mult barbatii la o femeie?

0
52

Se stie faptul ca gusturile nu se discuta, iar acest lucru este valabil si atunci cand barbatii se afla in cautarea jumatatii, si viseaza la femeia perfecta.

In urmatoarele randuri ale acestui articol, vom vedea care sunt cateva dintre cele mai importante detalii de care tin cont atunci cand isi doresc sa cunoasca o femeie.

Caracter

Pentru foarte multi barbati in schimb, caracterul este mult mai important decat aspectul fizic, asa ca un mare numar de barbati, atunci cand sunt intrebati ce apreciaza cel mai mult la o femeie, raspund scurt si la obiect: caracterul.

Probabil cea mai mare dorinta a unui barbat este ca partenera lui sa fie sincera, iar atunci cand ceva o deranjeaza, prefera sa comunice, decat sa existe certuri sau situatii mai putin placute. Cu siguranta barbatii urasc femeile care le ascund adevarul.

Ocupatia

Foarte multi barbati, inainte de a dori sa cunoasca o femeie, se intereseaza ce ocupatie are aceasta. Femeile pot avea diferite ocupatii, incepand de la escorte lux si pana la profesoare, iar exemplele pot continua.

Exista barbati care mereu au avut fantezii cu profesoare de exemplu, asa ca este firesc ca acestia sa isi doreasca sa cunoasca o doamna sau o domnisoara profesoara.

Altora le plac doctoritele, unii apreciaza secretarele. Dupa cum se poate vedea, gusturile nu se discuta nici in ceea ce priveste ocupatia.

Aspectul fizic

Atunci cand discutam despre aspectul fizic, ne referim la felul in care arata o femeie, din cap pana in picioare. Exista de exemplu barbati, care atunci cand isi indreapta atentia spre o femeie, prima data se uita la fund. Unora le plac femeile cu fundul bombat, altora nu le plac aceste femei.

Exista barbati care isi indreapta mai intai de toate atentia spre sanii femeilor. Unora le plac femeile care au sanii uriasi, altora le plac femeile care au sanii mici. Exista de-asemenea barbati care se simt atrasi de femeile care au silicoane.

Culoarea ochilor reprezinta un alt detaliu pe care barbatii il iau in considerare. Se spune ca “ochii negri si caprui, fura inima oricui”, asa ca unii barbati se orienteaza spre femei care au ochii caprui. Altii isi doresc sa cunoasca o femeie care sa aiba ochii albastrii, altora le plac ochii verzi.

Culoarea parului este de-asemenea un alt detaliu studiat cu mare atentie de catre barbati. Unii prefera femeile blonde, altora le plac foarte mult femeile roscate, in timp ce multi barbati au o slabiciune pentru brunete.

Comportament

Fara doar si poate, comportamentul unei femei te poate apropia de ea, sau te poate indeparta de ea. Pentru multi barbati, conteaza foarte mult ca femeia pe care o au alaturi, sa se comporte exemplar in societate.

Exista barbati carora nu le place ca o femeie sa injure in public sau sa ridice tonul sau sa aiba un asemenea comportament. Acestia prefera sa evite asemenea femei, oricat ar fi ele de frumoase.

Unii barbati prefera femeile care isi arata sentimentele atat in public. Acestea sunt doar cateva exemple.

Pasiunile

Pentru unii barbati, pasiunile femeilor conteaza foarte mult. Daca de exemplu, un barbat este pasionat de antrenamentele de la sala, cel mai probabil isi doreste sa cunoasca o femeie care sa aiba aceiasi pasiune, si alaturi de care sa mearga la sala.

Exista barbati a caror pasiune este inotul, asa ca si-ar dori ca si viitoarea lor partenera sa practice acest sport, asa ca isi indreapta atentia la bazin spre femeile singure.

Ei bine, acestea sunt cateva lucruri spre care barbatii isi indreapta atentia mereu, atunci cand isi doresc sa cunoasca o femeie. Daca aceasta se incadreaza in standardele lor, cu siguranta vor face urmatorul pas.